Recensioner om force bike kit

Vi på Force Bike Kit är oerhört tacksamma för all respons och feedback vi får på vårt elcykel-kit. Vi ser tydligt att det ofta är via någon i sin närhet som har ett Force Bike Kit som man sedan beställer ett till sig själv. Detta tycker vi är den bästa reklamen!
Flera av våra kunder undrar varför de inte läst och sett något om elcykel-kitet tidigare? Jo, vi är ett mindre företag och har ej dom resurserna som krävs för att gå ut med en bred marknadsföring. Så att vårt elcykel-kit nu även har levererats utanför Sverige gör oss oerhört glada. Stort tack!

På Youtube finns en recension av första versionen av Force Bike Kit gjord 2014. Vi vill bara förtydliga att under dessa fyra år har flera förbättringar gjorts i den unika programvaran vilket göra att el-kitet ger mycket mer krafthjälp i uppförsbackar.
Nedan finner ni ett axplock på kommentarer från Force Bike Kit-ägare.

Under sommaren 2018 gjorde vi en uppgradering av Force Bike Kit och ändrade funktionen en del jämfört med tidigare lösning. Den stora skillnaden är att vi nu har inkluderat en trampdetektor som mäter tramphastigheten. Genom att jämföra den med motorns (alltså cykelns) hastighet får systemet information om vilken växel man kör i. Man får numera mer hjälp när man växlar ner. Alltså, när man kommer till en uppförsbacke växlar man ner och får då genast mer motorhjälp. Detta ger snabbare förändring av hjälpen än vad vi fick med den tidigare lösningen. I likhet med när man cyklar en vanlig växlad cykel blir det lättare när man växlar ner. Men systemet förstärker denna effekt samtidigt genom att lägga på mer hjälp. Dessutom försvinner hjälpen direkt när man slutar trampa, vilket ökar känslan av kontroll.
Tack för er leverans av mitt forcebike-kit – i morgon ska det monteras och cyklas! Stort tack också för er excellenta service och även snabba svar på mejlen!!!
/ Britt Marie i Vallda
Harrejavlar - som man säger i Göteborg. Vilken apparat!! Har varit ute på morgonen och testat. Lund är perfekt med långa sugande backar. Att cykla kommer att bli ett rent  nöje - ut på landet - mil efter mil. Skall testa lite till, sen står hustruns Skeppshult på tur -  den har stått ute i 17 år - året om - och ingen rost. Kvalitet till kvalitet.
/ Ulf i Lund
Är supernöjd med mitt Forcebike kit!
/ Johan i Sandhamn
Jag har monterat hjulet och tagit min första tur nu. Otroligt, varför har det inte varit mer information i media om hur fantastiskt det är med er hjälpmotor?
/ Anders i Södertälje
Har cyklat med mitt kit nu sen i somras & är mkt nöjd!
/ Ester i Karlshamn
Är supernöjd efter en kort provtur bland snöhögarna.
Kommer ha mycket nöje av denna cykel i sommar. Den kommer följa med på husbilen och användas. Lämnar
MC:n och släpet hemma.

/ Folke i Kiruna
Cykeln går bra, nästan för bra!
/ Kjell i Tibro
Oj vilken cykelupplevelse!! Super! Har inte haft så kul sedan första trehjulingen! Om man läser manualen och växlar som dom skriver så funkar det utmärkt. Klart prisvärd produkt, enkel, utan krångel. Körde på FYRAN/5-växlat,uppför värsta backen! Där brukar jag GÅ! Har ALDRIG kört så smidigt och med sån fart från Biltema/IKEA-området och hem någon gång! Hade motvind över Ultunagärdet - märktesa inte! Huj vad det går! Ett LYCKAT köp! JAG är lycklig! Heja Force Bike Kit - Gör om Din cykel till elcykel !!!!!!! :)
P.s. Då så behöver jag INTE sakna bilen och är det vinter å snorhalt kan jag åka bussen.Trodde nästan att mina hjärt och atrosproblem skulle tvinga mig ställa cykeln också. MEN icke. Motion får man av denna också - utav bara he-e, man måste ju alltså trampa hela tiden!! ;)
Tack så mycket - Force Bike Kit!! Yiihaa!

/ Matts Josefsson i Uppsala
Tack för leverans av el-cykel kit!
Jag har bara testat det några gånger men jag är redan belåten med det. Det som imponerar mig är styrkortet som sköter motor utan ha några reglage att hålla koll på.

/ Curt i Trelleborg
Jag mycket nöjd med elcykelkitet.
/ Curt i Trelleborg
Har nu använt det ett par veckor och är mycket nöjd! 
Min mamma skulle också vilja beställa ett kit! 

/ Malena i Finland